konstlistan.se

konstlistan.se - Din guide till konst, fotografi, gallerier, museer, konstnärer, fotografer, samtidskonst ...

konstlistan.se – Din guide till konst, fotografi, gallerier, museer, konstnärer, fotografer, samtidskonst …

Konstlistan är en resurs och länkkatalog till bra sidor om konst. Konstlistan är en startpunkt för att hitta mer information – en länkkatalog inom området konst.

Hemsidan innehåller artiklar, guider och tips om allt från grundläggande konsttekniker till att bygga upp en karriär inom konstvärlden.

Målgruppen för hemsidan är främst unga människor som är intresserade av att lära sig mer om konst. Hemsidan är utformad för att vara lätt att navigera och det finns många bilder och exempel på olika konstverk för att inspirera och visa på olika stilar och tekniker.

Sammanfattningsvis är konstlistan.se en informativ hemsida för t.ex. unga blivande konstnärer som vill utveckla sina kunskaper och färdigheter inom konst.

Internet växer.
Det fanns mer än 5 miljarder indexerade sidor på Internet 2018. Googlar man så får de som är bäst på att bli synliga på Google de högsta resultaten, och de behöver inte alltid vara de mesta intressanta och informativa sidorna. Det är här konstlistan kommer in genom att samla länkar inom konstområdet som kan vara en bra startpunkt för att hitta mer information.


Mer information: